Sedan 1923

 

Kopieringstjänst

Buffen erbjuder kopieringstjänst.

Kontakta oss för mer information!

 

Öppettider

Kansliet är öppet

Må-To kl 9.15-15.45

 

 


 

 

 

Borgåbygdens ungdomsförbund BUF!

Borgåbygdens ungdomsförbund r.f. (BUF) är takorganisation för svenska ungdomsföreningar och sammanslutningar som verkar i Borgå. BUF grundades år 1923 och består av 22 medlemsföreningar.

Förbundets kansli finns på Tingsgårdsvägen i Borgå. Fastigheten fungerar också som centrum för barn- och ungdomsverksamhet.

Till BUF:s aktiviteter hör bland annat den årliga Dansgalan, arrangemangen kring Borgåbygdens egen Lucia, teaterskola och -föreställningar och idrottsturneringar. 

BUF är ett lokalförbund inom Nylands svenska ungdomsförbund (NSU), som i sin tur är ett av FSU-Finlands Svenska Ungdomsförbunds fyra medlemsförbund.

 

Tingsgården

 

 

Bannerbild är tagen av Juha Uitto

Teaterskolan i Borgå

Borgåbygdens Ungdomsförbund BUF r.f. har har på basen av statens direktiv tagit beslutet att lägga Teaterskolan i Borgås verksamhet på paus tills 13.4.2020. Detta för att förhindra smittospridningen av coronaviruset. 

Teaterskolan i Borgå kommer alltså inte att hålla några teaterövningar, kurser, repetitioner eller teaterresor under denna period. BUF följer dagligen med hur situationen utvecklas och kan vid behov förlänga tiden i enlighet med myndigheternas direktiv/rekommendationer.

Om ni har några frågor så är det bara att ta kontakt via e-post: jani-lastuniemi@fsu.fi eller per telefon: 050-5024690.