Sedan 1923

 

Kopieringstjänst

Buffen erbjuder kopieringstjänst.

Kontakta oss för mer information!

 

Öppettider

Kansliet är öppet

Må-To kl 9.15-15.45

 

 


 

 

 

Borgåbygdens ungdomsförbund BUF!

Borgåbygdens ungdomsförbund r.f. (BUF) är takorganisation för svenska ungdomsföreningar och sammanslutningar som verkar i Borgå. BUF grundades år 1923 och består av 22 medlemsföreningar.

Förbundets kansli finns på Tingsgårdsvägen i Borgå. Fastigheten fungerar också som centrum för barn- och ungdomsverksamhet.

Till BUF:s aktiviteter hör bland annat den årliga Dansgalan, arrangemangen kring Borgåbygdens egen Lucia, teaterskola och -föreställningar och idrottsturneringar. 

BUF är ett lokalförbund inom Nylands svenska ungdomsförbund (NSU), som i sin tur är ett av FSU-Finlands Svenska Ungdomsförbunds fyra medlemsförbund.

 

Tingsgården

 

 

Bannerbild är tagen av Juha Uitto

Teaterskolan i Borgå

Teaterskolan i Borgå kommer att fortsätta som vanligt läsåret 2020-2021. Höstterminen 2020 inleds måndag 7.9.2020 på Kulturhuset Grand. Teatergrupperna övar vanliga tider och målsättningen är nu på hösten att arbeta färdigt de pjäser som blev i mitten under vårterminen p.g.a. korona situationen. BUF följer aktivt med situationen och följer myndigheternas direktiv/rekommendationer.

Om ni har några frågor så är det bara att ta kontakt via e-post: jani-lastuniemi@fsu.fi eller per telefon: 050-5024690.